Reserveren

  • Restaurant
  • Jacobsz To Go
  • Private Dining
  • Contact
  • Jacobsz
  • dinerbon
  • wijn
jacobsz-amsterdam-restuarant.png

Restaurant

Restaurant

Goed en vooral lekker eten voor een eerlijke prijs, dat is waar het bij Jacobsz om draait. De chefs maken een combinatie tussen moderne en klassieke technieken met invloeden uit verschillende keukens.

LUNCH
Vrijdag t/m Zondag
Inloop 12:30 - 13:30

DINER
Maandag t/m Zondag
Inloop: 17:30 - 19:00

We werken met een vast diner tasting menu vanaf € 49,-. Deze wordt ondersteund door een uitgebreide selectie aan wijnen en service met passie. Er is geen a la carte.

We kunnen rekening houden met vegetariërs, zwangerschappen, gluten- of lactose-intolerantie en allergieën voor sommige producten, zolang dit niet ten kosten gaat van de kwaliteit. Dit horen we wel graag van tevoren. Twijfelt u of we ook een menu voor u samen kunnen stellen? Neem dan vooral contact met ons op.
 

LUNCH
3 Gangen

€ 35
4 Gangen € 44
5 Gangen € 53

DINER
4 Gangen


€ 49
5 Gangen € 55
6 Gangen € 64

Reserveer een tafel

jacobsz-amsterdam-club.png

Jacobsz To Go

Jacobsz To Go

MAALTIJD(EN) VERWARMEN

OPTIE 1 HETE LUCHT OVEN 

De gekoelde maaltijd kunt u als volgt verwarmen in de voorverwarmde oven:
- Zet de oven op 90 graden (ten alle tijden onder de 100 graden) (niet alle ovens kunnen onder de 100 graden).
- Zet de gekoelde maaltijd(en) met deksel en verpakking in de oven. 
- Zet de maaltijd minimaal 20 minuten in de oven.
- Test voor gebruik of de maaltijd voldoende warm is (oven afhankelijk).

OPTIE 2 MAGNETRON 

De gekoelde maaltijd kunt u als volgt verwarmen in de magnetron:
- Zet de magnetron op maximaal 600 Watt of kies een lage stand.
- Zet de gekoelde maaltijd (per portie) met deksel en verpakking in de magnetron. LET OP: geen aluminiumfolie en/of verpakkingen!
- Stel de tijd in op 5 minuten en druk op start.
- Test voor gebruik of de maaltijd voldoende warm is (magnetron afhankelijk).

OPTIE 3 STOMEN OF STOOM OVEN

De gekoelde maaltijd kunt u als volgt verwarmen in een stoom mand of stoom oven:
- Zet de stoom oven aan op stoom stand of een stoom mandje op een pan kokend water.
- Zet de maaltijd(en) voor minimaal 20 minuten in de hierboven genoemde opties. 
- Test voor gebruik of de maaltijd voldoende warm is (afhankelijk per maaltijd).

EXTRA: Onze opwarm instructies zijn een indicatie. Maaltijd en apparatuur afhankelijk. Voor vragen kunt u ons altijd telefonisch bereiken tussen 15.00 en 20.00 uur; 0642454677

Spotify
Hierbij uw link naar onze Quarantaine lijst voor uw maaltijd. Onze muziek in jullie huiskamer?
Scan onderstaand 


 

jacobsz-amsterdam-gentlemensclub.png

Private Dining

Private Dining

PRIVATE DINING
Graag stellen we uw prive ruimte beschikbaar voor uw diner en gezelschap.
U beschikt over een eigen garderobe en toiletten.

In verband met Covid-19 hanteren we lagere beschikbaarheid vanaf 20 tot 35 personen.
Borrels zijn in dit stadium niet mogelijk. Uiteraard bespreken we wel graag de opties met u. 
Zeven per dagen per week beschikbaar. 

Voor meer informatie en boekingen mailt u naar events@jacobsz.amsterdam, graag met vermelding van telefoonnummer, zodat we de opties met u kunnen bespreken.

jacobsz-amsterdam-telefoon.png

Contact

Contact

Ringdijk 1 Amsterdam

Diner: Maandag t/m Zondag 17:30 - 22:00 uur
Lunch: Vrijdag t/m Zondag 12:30 uur

Reserveer een tafel

Culinaire avond cadeau geven

06 42454677

post@jacobsz.amsterdam

facebook.com/jacobszamsterdam

jacobsz-amsterdam-gentlemensclub.png

Jacobsz

Jacobsz

Jacobsz, vernoemd naar de ontwerper van het gebouw, Caspar Philips Jacobszoon, vestigt zich in voormalig 'Herberg het Regthuys', het monumentale pand op de hoek Middenweg/Ringdijk.

Het pand staat op de oude grens van Amsterdam en Watergraafsmeer, waar Napoleon ruim 200 jaar geleden de sleutel van Amsterdam kreeg overgedragen.

Aan de buitenkant is het karakteristieke pand in ere hersteld en van binnen geheel verbouwd in samenwerking met @Nicemakers. Mede door de unieke locatie, zijn vele hoge plafonds en vele ruimtes heeft Jacobsz een tijdloze uitstraling.